kmg delta_logo_200

kmg delta_logo_200
Vállalkozásunk – bár 2014-ben alakult, immár több mint 20 éves múltra tekint vissza, hiszen a DELTA-Interváz Kft. kettéválásával-, mint egy második generációs vállalkozás működik, azzal szoros együttműködésben. Fő profilunk az épületbádogos kivitelezés, trapézlemez- és szendvicspanel fedés lakó és nemlakó épületeken egyaránt. A saját alkalmazásunkban álló szakmunkásaink, nagy tapasztalattal és korrekt hozzáállással állnak a Megrendelőnk rendelkezésére. Ingyenes felméréssel, árajánlat készítéssel és szaktanácsadással járulunk hozzá ahhoz, hogy Ön a minőségi és gazdaságos megoldást válassza.
Delta-Interváz Kft. | 2013 – ROVITEX Kft. – Pécs
243
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-243,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2013 – ROVITEX Kft. – Pécs

A DELTA-INTERVÁZ Kft. eddigi legnagyobb volumenű munkáját a városunk egyik legnagyobb cégének: a ROVITEX Hungária Kft.-nek készítette. A megvalósítás két ütemű telephelyfejlesztési pályázat során időben szinte egyszerre történt. Vasbeton vázas épületre homlokzati szendvicspanelt és tetőpaneleket helyeztünk el, kiegészítő acélszerkezeti munkákkal, úgy mint: merevítések, szélrácsok, ablak- és kapu kiváltók, továbbá bádogos munkákat készítettünk. A munkát a Kőház Zrt. alvállalkozójaként készítettük.

Date

2015-05-21