kmg delta_logo_200

kmg delta_logo_200
Vállalkozásunk – bár 2014-ben alakult, immár több mint 20 éves múltra tekint vissza, hiszen a DELTA-Interváz Kft. kettéválásával-, mint egy második generációs vállalkozás működik, azzal szoros együttműködésben. Fő profilunk az épületbádogos kivitelezés, trapézlemez- és szendvicspanel fedés lakó és nemlakó épületeken egyaránt. A saját alkalmazásunkban álló szakmunkásaink, nagy tapasztalattal és korrekt hozzáállással állnak a Megrendelőnk rendelkezésére. Ingyenes felméréssel, árajánlat készítéssel és szaktanácsadással járulunk hozzá ahhoz, hogy Ön a minőségi és gazdaságos megoldást válassza.
Delta-Interváz Kft. | 2014 – MOKOS Pincészet – Palkonya
298
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-298,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2014 – MOKOS Pincészet – Palkonya

Palkonyán készítettük 2014 legnagyobb munkáját: A MOKOS Pince számára gyümölcsborok, befőttek, gyártására, tárolására szolgáló csarnoképületet.
A kiváló statikai terveknek köszönhetően egy igen karcsú szerkezetet kellett műhelyünkben előre gyártani, a helyszínre szállítani, majd természetesen a komplett felépítményi munkákat kivitelezni: Acélszerelés, szendvicspanelozás, bádogos munkák.

Date

2015-05-21