kmg delta_logo_200

kmg delta_logo_200
Vállalkozásunk – bár 2014-ben alakult, immár több mint 20 éves múltra tekint vissza, hiszen a DELTA-Interváz Kft. kettéválásával-, mint egy második generációs vállalkozás működik, azzal szoros együttműködésben. Fő profilunk az épületbádogos kivitelezés, trapézlemez- és szendvicspanel fedés lakó és nemlakó épületeken egyaránt. A saját alkalmazásunkban álló szakmunkásaink, nagy tapasztalattal és korrekt hozzáállással állnak a Megrendelőnk rendelkezésére. Ingyenes felméréssel, árajánlat készítéssel és szaktanácsadással járulunk hozzá ahhoz, hogy Ön a minőségi és gazdaságos megoldást válassza.
Delta-Interváz Kft. | 2004 – Lindab SBS ház – Az első Dél-Nyugat Magyarországon
162
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2004 – Lindab SBS ház – Az első Dél-Nyugat Magyarországon

A Lindab SBS csarnokok sajátossága, hogy a teljes tartószerkezet minden egyes eleme, kizárólag Lindab C és Z szelemenekből áll össze.

A külön erre a célra kifejlesztett Lindab tervezőprogram már engedélyezési szintű terveket állít elő, majd az ennek alapján legyártott és megrendelt elemek (a csomólemezekkel, csavarokkal együtt) érkeznek a végleges helyszínre. Itt már csak össze kell állítani, mint egy LEGO-házat.

Korábban csak szűkebb fesztávolságú, ma azonban már akár 13 méter széles keretállású ház/raktár/csarnoképület állítható így elő.

Előnye a könnyű tartószerkezet mellett a rendkívül gyors helyszíni kivitelezés az épített falakkal szemben.

Date

2015-05-21