kmg delta_logo_200

kmg delta_logo_200
Vállalkozásunk – bár 2014-ben alakult, immár több mint 20 éves múltra tekint vissza, hiszen a DELTA-Interváz Kft. kettéválásával-, mint egy második generációs vállalkozás működik, azzal szoros együttműködésben. Fő profilunk az épületbádogos kivitelezés, trapézlemez- és szendvicspanel fedés lakó és nemlakó épületeken egyaránt. A saját alkalmazásunkban álló szakmunkásaink, nagy tapasztalattal és korrekt hozzáállással állnak a Megrendelőnk rendelkezésére. Ingyenes felméréssel, árajánlat készítéssel és szaktanácsadással járulunk hozzá ahhoz, hogy Ön a minőségi és gazdaságos megoldást válassza.
Delta-Interváz Kft. | 2017 – DDC Kft. – Beremend Mobil Pódium
568
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-568,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2017 – DDC Kft. – Beremend Mobil Pódium

A Duna-Dráva Cement Kft. Bermendi Gyárának több, mint 15 éves kivitelezői kapcsolatunk után megbízást kaptunk egy igen komplex pódium gyártására. A kemencefej tisztításához egy 3m átmérőjű kemencébe kell bejuttatni egy egyszemélyes homlokrakodót, úgy, hogy a kemencefejet sínen elmozdítva annak helyére daruval emelik be a kitolható híddal ellátott pódiumunkat.

Date

2018-01-05