kmg delta_logo_200

kmg delta_logo_200
Vállalkozásunk – bár 2014-ben alakult, immár több mint 20 éves múltra tekint vissza, hiszen a DELTA-Interváz Kft. kettéválásával-, mint egy második generációs vállalkozás működik, azzal szoros együttműködésben. Fő profilunk az épületbádogos kivitelezés, trapézlemez- és szendvicspanel fedés lakó és nemlakó épületeken egyaránt. A saját alkalmazásunkban álló szakmunkásaink, nagy tapasztalattal és korrekt hozzáállással állnak a Megrendelőnk rendelkezésére. Ingyenes felméréssel, árajánlat készítéssel és szaktanácsadással járulunk hozzá ahhoz, hogy Ön a minőségi és gazdaságos megoldást válassza.
Delta-Interváz Kft. | 2016 – SAUTER Kft.
611
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-611,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2016 – SAUTER Kft.

A pécsi volt parkettagyár területét vásárolta meg egy német anyacéggel rendelkező vállalat, aki a régi épület kopilit üvegei helyére szendvicspanelt kért (természetesen síkbeállítással), előtetőt az északi bejárat fölé, és a hozzá tartozó bádogos munkákat is megrendelték tőlünk.

Date

2018-01-05