kmg delta_logo_200

kmg delta_logo_200
Vállalkozásunk – bár 2014-ben alakult, immár több mint 20 éves múltra tekint vissza, hiszen a DELTA-Interváz Kft. kettéválásával-, mint egy második generációs vállalkozás működik, azzal szoros együttműködésben. Fő profilunk az épületbádogos kivitelezés, trapézlemez- és szendvicspanel fedés lakó és nemlakó épületeken egyaránt. A saját alkalmazásunkban álló szakmunkásaink, nagy tapasztalattal és korrekt hozzáállással állnak a Megrendelőnk rendelkezésére. Ingyenes felméréssel, árajánlat készítéssel és szaktanácsadással járulunk hozzá ahhoz, hogy Ön a minőségi és gazdaságos megoldást válassza.
Delta-Interváz Kft. | 2015 – SAMPO Kft. Kővágószőlős
725
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-725,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2015 – SAMPO Kft. Kővágószőlős

“Mennyibe kerül egy barakképület tetőfelújítása? … és ebből hat?” Így kezdődött a munka, aminek eredményeképpen a SAMPO Kft. hat épületének tetőrekonstrukcióján dolgoztunk 4 hónapon át Kővágószőlősön.
Meglévő acélszerkezetre tetősík-beállítás nélkül, cégünk (jó-hírének megőrzése miatt sem) tesz új burkolatot. Erre jó példa ez a munka, hiszen a tetősíkban 20 cm differencia is volt 31 méteren, a tető gerince pedig 25 cm-ben kanyargott.

Date

2018-01-05